Kızartma
Kızartma candır :) Ama ;
1- Fazla abartmayın
2- Mutlaka havalı bir sunumla servis edin
3- Serviste mutlaka süzme yoğurt kullanın
Archive
-
▼
2014
(40)
-
▼
Şubat
(30)
- Adana Kebabı
- Patates Köftesi
- Soya Peyniri Salatası
- MISIRLI PEYNİRLİ KANAPE
- Soslu İrmik Pastası Tarifi
- Kalpli Çikolatalı Muffin Tarifi
- MUZLU ÇITIRLAR
- KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER SALATASI
- PEYNİRLİ MAYALI POĞAÇA
- KROKANLI PARFE
- ISPANAKLI KOLAY KOL BÖREĞİ
- FIRINDA ÇUPRA
- FIRINDA ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI
- ISPANAKLI DEĞİŞİK TEPSİ BÖREĞİ
- KABAKLI ALİ NAZİK
- KREMALI PIRASA ÇORBASI
- ÇİPURA DOLMASI
- FATTE
- Yılbaşı Meze Önerileri
- Mozaik Pasta
- TAVUKLU VE SEBZELİ KUSKUS MAKARNA
- Kavrulmuş karnabahar ve brokoli çorbası
- Tavuk Dolması Tarifi
- Kuzu İncik Soğanlı
- Karnıyarık (az yağlı)
- lahmacunda kıyma dışında malzemeler bol kullan...
- MalzemelerKeki için: 4 adet yumurta 1 su bard...
- Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye İsteğe gör...
- Malzemeler 150 gr kıyma 1 adet soğan 1 adet siv...
- Malzemeler 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık ...
-
▼
Şubat
(30)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder