Malzemeler- 10 Çorba Kaşığı İrmik
- 1 Litre Süt
- 10 Çorba Kaşığı Toz Şeker
- 2 Paket Vanilya
Sosu İçin- 15 Adet Çilek
- 1 Çay bardağı Frambuaz
- 10 Adet Kayısı
- 1 Çorba Kaşığı Nişasta
- 1 Çorba Kaşığı Pudra Şekeri
- Yarım Çay bardağı Su
HazırlanışıSüt, irmik, tozşeker ve vanilyayı Tava\\\'ya alıp, koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Servis yapacağınız büyüklükte cam kapları ıslatıp, içlerine irmik pastasını yerleştirin. Soğuyana dek dinlendirin. Sos için frambuaz, kabukları temizlenip dilimlenmiş kayısı, çilek, nişasta pudraşekeri ve suyu Tava\\\'ya alın. Hafif koyulaşana dek karıştırarak pişirin. Tatlıları servis tabaklarına ters çevirip çıkarın. Üzerlerine sos gezdirip servis yapın.
Archive
-
▼
2014
(40)
-
▼
Şubat
(30)
- Adana Kebabı
- Patates Köftesi
- Soya Peyniri Salatası
- MISIRLI PEYNİRLİ KANAPE
- Soslu İrmik Pastası Tarifi
- Kalpli Çikolatalı Muffin Tarifi
- MUZLU ÇITIRLAR
- KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER SALATASI
- PEYNİRLİ MAYALI POĞAÇA
- KROKANLI PARFE
- ISPANAKLI KOLAY KOL BÖREĞİ
- FIRINDA ÇUPRA
- FIRINDA ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI
- ISPANAKLI DEĞİŞİK TEPSİ BÖREĞİ
- KABAKLI ALİ NAZİK
- KREMALI PIRASA ÇORBASI
- ÇİPURA DOLMASI
- FATTE
- Yılbaşı Meze Önerileri
- Mozaik Pasta
- TAVUKLU VE SEBZELİ KUSKUS MAKARNA
- Kavrulmuş karnabahar ve brokoli çorbası
- Tavuk Dolması Tarifi
- Kuzu İncik Soğanlı
- Karnıyarık (az yağlı)
- lahmacunda kıyma dışında malzemeler bol kullan...
- MalzemelerKeki için: 4 adet yumurta 1 su bard...
- Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye İsteğe gör...
- Malzemeler 150 gr kıyma 1 adet soğan 1 adet siv...
- Malzemeler 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık ...
-
▼
Şubat
(30)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder