MALZEMELER:
4 Yufka
500 gr ıspanak
150 gr lor peyniri
Sos malzemesi
|
- 2 adet yumurta
- 1.5 su bardağı süt
- 1 çay bardağı sıvıyağ
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 paket kabartma tozu
YAPILIŞI:ıspanakları doğrayın lor peyniri ,tuz ve karabiberi ilave edip karıştırın.Yufkanın birini tepsinin dibine kenarlarını yükselterek döşeyin.ikinci yufkayı tezgaha serip üzerine iç malzemesinden serpiştirin.Kenarlarını hafifçe içe katlayarak rulo şeklinde sarın.2 parmak genişliğinde kesip, dilimleri tepsinin içine yerleştirin.Diğer 2 yufkaya da aynı işlemi uygulayın.Sos malzemelerini karıştırıp böreklerin üzerine gezdirin.180 derecelik fırında üzeri kızarana kadar pişirin.AFİYET OLSUN...
PRATİK YEMEK TARİFLERİ-FD |
0 yorum:
Yorum Gönder