MALZEMELER:
3 Kabak
2 yk sıvıyağ
2 yk süzme yoğurt
1 kase yağurt
350 gr kıyma
2 soğan
2 yk salça
2 diş sarımsak
maydonoz
tuz,karabiber,pul biber
YAPILIŞI:Kabakları rendeleyip tavada sıvıyağ ile suyunu verip çekene kadar soteleyin tuzu ilave edin.başka bir tavada sarımsağı ve soğanları küp kesip pembeleşinceye kadar soteleyin kıymayıda ilave edip suyunu verip çekterine kadar soteleyin salçayı,baharatları,ilave edin altını kapatıp üzerine doğradığımız maydonozları ilave edin bir kasede süzme yoğurt ile yoğurdu karıştırıp sarımsağı rendeleyip ilave edin.servis tabağına önce kabağı yayın üzerine sarımsaklı yoğurdu onun üzerine kıymalı harcı koyup maydonozlarla süsleyip servis yapınız.AFİYET OLSUN...
ÇOK HAFİF BİR TARİF DENEMİNİZİ TAVSİYE EDERİM....KABAK YEMEYENLERİN YİYEBİLECEĞİ BİR YEMEK
Archive
-
▼
2014
(40)
-
▼
Şubat
(30)
- Adana Kebabı
- Patates Köftesi
- Soya Peyniri Salatası
- MISIRLI PEYNİRLİ KANAPE
- Soslu İrmik Pastası Tarifi
- Kalpli Çikolatalı Muffin Tarifi
- MUZLU ÇITIRLAR
- KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER SALATASI
- PEYNİRLİ MAYALI POĞAÇA
- KROKANLI PARFE
- ISPANAKLI KOLAY KOL BÖREĞİ
- FIRINDA ÇUPRA
- FIRINDA ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI
- ISPANAKLI DEĞİŞİK TEPSİ BÖREĞİ
- KABAKLI ALİ NAZİK
- KREMALI PIRASA ÇORBASI
- ÇİPURA DOLMASI
- FATTE
- Yılbaşı Meze Önerileri
- Mozaik Pasta
- TAVUKLU VE SEBZELİ KUSKUS MAKARNA
- Kavrulmuş karnabahar ve brokoli çorbası
- Tavuk Dolması Tarifi
- Kuzu İncik Soğanlı
- Karnıyarık (az yağlı)
- lahmacunda kıyma dışında malzemeler bol kullan...
- MalzemelerKeki için: 4 adet yumurta 1 su bard...
- Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye İsteğe gör...
- Malzemeler 150 gr kıyma 1 adet soğan 1 adet siv...
- Malzemeler 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık ...
-
▼
Şubat
(30)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder