MALZEMELER:(32 TANE)
8 Yaprak miflöy
1 pkt muzlu puding
3,5 sb süt
üzeri için:
pudra şekeri
YAPILIŞI: 1 Miflöyü 4'e kesip yağlanmış tepsiye diziyoruz.bütün miflöyler bitine kadar bu işlemi yapınız önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarına kadar pişiriyoruz. tencereye puding ve sütü koyup pişiriyoruz.miflöyleri soğuyunca bıçak ile ortadan kesip arasına pudingden koyun servis tabağına dizip üzerine pudra şekeri serpip kürdan batırıp servis yapın ..AFİYET OLSUN...
NOT:Puding biraz fazla geliyor isterseniz miflöy sayısını artıra bilir yada pudingi farklı bir şekilde değerlendire blirsiniz..
Archive
-
▼
2014
(40)
-
▼
Şubat
(30)
- Adana Kebabı
- Patates Köftesi
- Soya Peyniri Salatası
- MISIRLI PEYNİRLİ KANAPE
- Soslu İrmik Pastası Tarifi
- Kalpli Çikolatalı Muffin Tarifi
- MUZLU ÇITIRLAR
- KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER SALATASI
- PEYNİRLİ MAYALI POĞAÇA
- KROKANLI PARFE
- ISPANAKLI KOLAY KOL BÖREĞİ
- FIRINDA ÇUPRA
- FIRINDA ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI
- ISPANAKLI DEĞİŞİK TEPSİ BÖREĞİ
- KABAKLI ALİ NAZİK
- KREMALI PIRASA ÇORBASI
- ÇİPURA DOLMASI
- FATTE
- Yılbaşı Meze Önerileri
- Mozaik Pasta
- TAVUKLU VE SEBZELİ KUSKUS MAKARNA
- Kavrulmuş karnabahar ve brokoli çorbası
- Tavuk Dolması Tarifi
- Kuzu İncik Soğanlı
- Karnıyarık (az yağlı)
- lahmacunda kıyma dışında malzemeler bol kullan...
- MalzemelerKeki için: 4 adet yumurta 1 su bard...
- Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye İsteğe gör...
- Malzemeler 150 gr kıyma 1 adet soğan 1 adet siv...
- Malzemeler 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık ...
-
▼
Şubat
(30)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder