Pages
Ana Sayfa
yöresel Yemek Tarifleri
Yöresel Yemekler,Yemek Tarifi
Archive
▼
2014
(40)
►
Mart
(10)
▼
Şubat
(30)
Adana Kebabı
Patates Köftesi
Soya Peyniri Salatası
MISIRLI PEYNİRLİ KANAPE
Soslu İrmik Pastası Tarifi
Kalpli Çikolatalı Muffin Tarifi
MUZLU ÇITIRLAR
KÖZLENMİŞ KIRMIZI BİBER SALATASI
PEYNİRLİ MAYALI POĞAÇA
KROKANLI PARFE
ISPANAKLI KOLAY KOL BÖREĞİ
FIRINDA ÇUPRA
FIRINDA ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMASI
ISPANAKLI DEĞİŞİK TEPSİ BÖREĞİ
KABAKLI ALİ NAZİK
KREMALI PIRASA ÇORBASI
ÇİPURA DOLMASI
FATTE
Yılbaşı Meze Önerileri
Mozaik Pasta
TAVUKLU VE SEBZELİ KUSKUS MAKARNA
Kavrulmuş karnabahar ve brokoli çorbası
Tavuk Dolması Tarifi
Kuzu İncik Soğanlı
Karnıyarık (az yağlı)
lahmacunda kıyma dışında malzemeler bol kullan...
MalzemelerKeki için: 4 adet yumurta 1 su bard...
Malzemeler 2 su bardağı kuru fasulye İsteğe gör...
Malzemeler 150 gr kıyma 1 adet soğan 1 adet siv...
Malzemeler 4 su bardağı un 1 su bardağı ılık ...
Categories
antakya
künefe
tatlı
27 Şubat 2014 Perşembe
FIRINDA ÇUPRA
Published :
14:35
Author :
Unknown
MALZEMELER:
3 Çupra balığı
tuz,sıvıyağ
YAPILIŞI:Çupra balığı temizletip iyice yıkıyoruz balığın içini dışını tuzlayıp biraz sıvıyağ döküyoruz.tepsiye dizip fırında kızarına kadar pişiriyoruz.Yanında mevsim ve soğan salatasıyla servis yapıyoruz..AFİYET OLSUN...
0 yorum:
Yorum Gönder
« Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt »
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Labels
antakya
künefe
tatlı
Resources
google-site-verification: googleba5f1c4b0cf7fb34.html
Blogger
tarafından desteklenmektedir.
Design by
Wein & Spirituosen Shop
Theme by
Wein - Spirituosen - Düfte
0 yorum:
Yorum Gönder